Onze werkwijze

Wij richten ons alleen op native en display advertising om hoge kwaliteit leads te genereren. Wij maken de advertenties, creëren de landingspagina's, maken de foto's en kopen het verkeer in - wat jouw campagne verder ook nodig heeft. Jij betaalt daar niet voor, dat nemen wij zelf voor onze rekening. Je betaalt alleen een vaste prijs per lead. Zo maken wij jullie doel tot ons doel en bereiken we samen de beste resultaten.

Nieuwe manier van leadgeneratie

Info zoeken op de smartphone, een review op de tablet en de aankoop via de laptop. Online gedrag is complex. Maar niet onnavolgbaar. Zeker niet als je alles tot in detail meet, zoals wij doen. Met eigen algoritmes bereiken we jouw doelgroep op het juiste moment, via de juiste kanalen. Leads genereren op Facebook wordt veel gedaan. Wij zijn juist gespecialiseerd in leadgeneratie op display en native. Daar liggen kansen voor gehoorcentra!

Specialist in native en display

Hoe we werken? Wij spreken consumenten aan op hun latente behoeften, vaak met artikelen (native ads) of advertenties (display). Via een overtuigende landingspagina laat hij vervolgens weten geïnteresseerd te zijn. Niet door prijsvragen of enquêtes, maar gewoon met een duidelijk en eerlijk dedicated response formulier. Daarom is de kwaliteit van onze leads altijd hoger.

Meten, bijsturen en blijven meten

Het mooie aan online leadgeneratie is dat het effect direct zichtbaar is. Je ziet wat werkt, op welk kanaal en zo kun je direct optimaliseren. Dat is precies wat ons vak zo boeiend maakt. Creatieve oplossing zoeken, monitoren, optimaliseren en: blijven meten. Want wat gisteren perfect werkte, hoeft dat vandaag niet per definitie te doen.

 

Korte lijnen, snel resultaat

Online leadgeneratie vraagt om snel doorpakken. Daarom zijn we een platte organisatie. Je hebt direct contact met de mensen die aan jouw campagne werken. We zijn informeel, maar wel bloedserieus in wat we doen. Denken we dat het nóg beter kan? Dan komen we met een concreet voorstel. En we staan altijd open voor jouw ideeën.

Bart ter Maat
Bert Jan van der Molen

Je kunt ons alles vragen, over onze aanpak en resultaten. Bert Jan heeft deze klant succesvol geholpen en kan je vertellen wat je wilt weten. Je komt het snelst in contact met Bert Jan via +31(0)62353 9883 of via het contactformulier.

Bert Jan van der Molen Business Development Manager